Läs om några av våra över 2 000 nöjda kunder. Klicka här nedan
-----------------------------------
SMEDERNA
KUBAL
METSO PAPER
ÄLANDS AVFALLSANLÄGGNING
FMV
GÖTEBORGS KEX
GNOTEC
TROAX
HEMAB
FALU KOMMUNFASTIGHETER
MITTSVERIGE VATTEN
OXEON
-----------------------------------
Läs mer om vad Idus kan erbjuda din bransch. KLICKA HÄR och välj bransch

Referenser

Idus underhåller försvarets modernaste fartyg

”Våra fem korvetter är försvarets modernaste fartyg. De rymmer inte bara gasturbiner och dieselmotorer, utan också avancerade vapensystem, radarsystem och annat. Mycket att hålla reda på, men med Idus IS kan vi optimera underhållet.
Det första som hände när vi installerade Idus IS var att verkligheten kom ikapp oss. Plötsligt blev det uppenbart hur orimligt många åtgärder vi egentligen skulle göra. I princip skulle vi aldrig ha tid att lämna kajen. Nu kan vi planera underhållet på ett helt annat sätt, både när det gäller tid och kostnader.
Vid varje åtgärd rapporteras både tidsåtgång och verktyg. På så sätt vet vi inför framtiden hur mycket tid varje åtgärd faktiskt tar och kan vara mycket effektivare när vi ligger vid kaj, så att vi får mer tid till sjöss.
Vi är också mycket nöjda med möjligheten att förändra och bygga in nya funktioner allt eftersom. Till exempel ville vi ha en loggbok och det tog Idus fram på bara ett halvår. De ställer verkligen upp och fixar det vi behöver väldigt snabbt. Det stödet är ovärderligt.”

Jan E Johansson, Försvarets Materialverk, FMV
www.fmv.se