-----------------------------------

-----------------------------------

Idus IS för

Livsmedelsindustrin

Idus IS kan användas inom alla typer av livsmedelindustri. Den största fördelen är att systemet sparar pengar genom att den tekniska tillgängligheten ökar då Idus IS på ett enkelt sätt skapar kontroll på verksamheten.

Reservdelshållningen kan administreras på ett effektivt sätt och därmed minska kostnaderna för denna verksamhet. Alla typer av myndighetskrav kan på ett enkelt sätt administreras i Idus IS.

I inköpsmodulen hanteras all typer av inköp, från reservdelar till tjänster. En intern rekvisition används för att alla i företaget på ett kontrollerat sätt ska kunna följa inköpsrutinerna.

Läs mer om Göteborgs Kex i Kungälv, ett av många livsmedelsföretag som använder Idus IS

NÅGRA ANDRA KUNDER INOM LIVSMEDELSINDUSTRIN:
• Spendrups Bryggeri
• Göteborgs Kex
• Polarbröd
• Abba Seafood