-----------------------------------

-----------------------------------
KLICKA HÄR!

Idus IS

Idus IS är ett komplett och flexibelt underhållssystem för processindustrin, som hjälper dig att hålla fullständig kontroll på ditt underhåll.

Några av de stora fördelarna med Idus IS
Systemet går enkelt att koppla ihop med dina andra system, till exempel affärssystem, ekonomisystem och övervakningssystem.

Idus har flera olika tilläggsprogram, till exempel Idus Pocket och Idus Web, som förenklar och förbättrar systemet. Läs mer om våra tillbehör här

Alla lär sig snabbt att hantera Idus, även den som inte arbetar med datorer till vardags. Olika nivåer av behörighet gör att varje användare bara ser det som berör just honom/henne.

Idus IS är mycket lättnavigerat. Du klickar dig fram via tydliga bilder och väljer själv om du vill ha ritningar, kartor, foton eller grafiska illustrationer.

Med Idus IS har du alltid rätt information till hands. Genom att plocka ut statistiken från Idus IS får du det bästa underlaget för att fatta kloka och långsiktiga beslut.

Många av våra kunder blir förvånade över att det går så snabbt att implementera Idus IS. Det tar bara 3-10 dagar, beroende på omfattningen, och sedan är det bara att köra. Idus garanterar att programvaran börjar att användas direkt efter projektet. Det är kundens behov som styr hur projektet genomförs. Principen bygger på att de mest viktiga funktionerna startas upp mycket snabbt.

Idus IS går att använda till mycket mer än bara underhåll. Håll koll på lager, inköp, produktionsplanering, brandsäkerhetskontroller, skyddsronder och mycket mer med hjälp av Idus.

Idus IS har utvecklats av personer med många års praktisk erfarenhet av underhållsarbete, därav det proffsiga och användarvänliga upplägget som attraherar många kunder. Vår filosofi har alltid varit att bygga systemet för operatören på golvet, som ska använda det i det dagliga arbetet. Den första programvaran kom redan 1992 och vi var bland de första att utnyttja Windows som plattform för utveckling av informations- och underhållsprogram.