NU ÄR DEN HÄR, IDUS APP!
IDUS IS VERSION 8 ÄR HÄR
SAMARBETSAVTAL MED CACTUS
NYA KONTOR I SKÅNE OCH GÄVLE
IDUS LANSERAR APPAR

Nyheter

Nu är den här, Idus APP!

• Sköt underhållet direkt från smartphone eller surfplatta.
  • Intern databas i appen gör det möjligt att arbeta utan internetanslutning. Appen synkroniserar automatiskt med Idus IS när internetanslutning finns.
  • Ta ett foto med Er enhet och få med det i felanmälan/arbetsordern.
  • GPS koordinater i karta. Hitta enkelt objekten.
  • Ta ut material från förrådet direkt på arbetsordern (Om det är kopplat i Idus IS)
  • Registrera arbetad tid direkt i appen och koppla kostnaderna till rätt konto.

Idus IS V8

Kontakta oss för mer information på:
info@idus.se
Eller via telefon:
Härnösand: 0611-275 30
Göteborg: 031-797 77 20
Gävle:026-457 33 70
Staffanstorp: 046-590 06 80